Întrebari frecvente și răspunsuri rapide

Tariful standard pe oră pentru serviciile de marketing digital pleacă de la 75 euro facturat la cursul BNR din ziua facturării și variază în funcție de complexitatea proiectului și numărul de ore petrecute pentru realizarea acestuia.

Da, este posibil să se negocieze tariful pe oră de lucru. Este important să se discute despre nevoile proiectului, experiența, calificările angajaților și bugetul disponibil înainte de a stabili un tarif final.

Marketingul automat poate fi integrat într-o strategie de marketing digital prin intermediul: creării de fluxuri de lucru automatizate pentru e-mailuri sau mesaje, crearea de campanii publicitare automatizate care se adaptează la comportamentul utilizatorului, sau prin implementarea chatbot-urilor pentru a oferi suport clienților.

Cele mai importante măsurători ale performanței în marketingul digital pot include: numărul de vizualizări a unei pagini web, numărul de clicuri pe un anunț, numărul de conversii sau vânzări, rata de răspuns la e-mailuri sau mesaje, valoarea conversiilor sau vânzărilor, costul conversiilor sau vânzărilor, si rata de retenție sau de recomandare.