Salutare, numele meu este Vasile Dingă, am 20 de ani și sunt membru PLUS din iunie 2019. În timpul liber mă implic civic în societate, cum reușesc.

dinga vasile plus galati

Ce m-a motivat să devin membru PLUS?

  1. Nevoia de a avea un viitor stabil în România alături de familia mea. Sunt sigur că m-aș fi descurcat să lucrez și în altă țară…dar parcă ceva ar fi lipsit mereu.
  2. Persoanele politice cărora și un elev le putea da peste nas.
  3. Aceiași politicieni care nu-mi mai scot mâna din buzunar.
  4. Situația în care ne-a adus incompetența și indiferența liderilor politici.

Ce mă motivează să rămân membru PLUS?

  1. Ceva este diferit față de partidele clasice, tinerii nu mai lipesc afișe cu candidații partidului pentru diferite poziții, aici EI SUNT PE AFIȘE!
  2. Un procent din locurile pentru care poți candida este pentru membrii Generației PLUS. Adică tinerii au șanse reale să ajungă în poziții publice.
  3. Îmi doresc o schimbare pe placul tuturor, o schimbare în ‘mai’ bine. Pentru că atunci când faci ce și cum îți place, parcă îți aduce mai multă satisfacție.

Ce fel de oameni am găsit aici?

Am găsit oameni care imediat ce termină programul de lucru vin la sediul partidului unde se dezbat anumite probleme, începand de la piatra de care te împiedici dimineața până la momentul în care te întorci acasă, încercând să vină și cu soluții fezabile și nu doar sesizări pe hârtie. Aici sunt oameni care în permanență doresc să aducă PLUS valoare. Asta până la ore târzii, cu toate că următoarea zi se duc la lucru.

Am mai făcut politică?

PLUS este prima organizație politică în care am intrat, asta mă face să cred că voi reuși să învăț cum se face corect politica, încercând să fiu prezent la evenimentele de tip ‘Școala PLUS’. La aceste întâlniri cei ce nu au mai făcut parte din vreo organizație asemănătoare devin persoane cu o gândire politică care vizează intereseul general, nu cel propriu.

Vrei să fim colegi?

Cum drumul oricărui politician începe de la tineret mi-ar face plăcere să facem echipă, completează și tu adeziunea de pe www.ro.plus/adeziune.